Laboratori Antiracista 2007

Curtmetratges Antiracistes al Mau Mau

El proper divendres 26 d’octubre al vespre no us podeu perdre el darrer acte del Laboratori Antiracista, les jornades que han reunit aquest cap de setmana (19-21 d’octubre) a un centenar de joves treballant al voltant de l’antiracisme i les discriminacions des de dinàmiques tant diverses com l’assemblea, tallers de graffiti, hip hop, audiovisuals, concerts, teatre i un llarg etcétera.
Aquells que no vau poder assistir al Laboratori ara tindreu l’oportunitat de veure un reportatge sobre l’experiència que vam viure. Els que hi vau participar no us podeu perdre l’estrena del petit documental on vosaltres mateixos sou els protagonistes!
A més podreu veure els finalistes del concurs de curtmetratges antiracistes i escollir-ne el guanyador. Seguint l’objectiu de les jornades, aquest concurs pretenia recollir treballs audiovisuals que tractessin el tema del racisme, les discriminacions, la diversitat cultural, des del punt de vista dels joves.
Com ha resultat hem rebut diverses peces, totes d’entitats de joves de Barcelona, que donen un ventall de visions molt diferents sobre els temes tractats.
En la sessió programada a la sala mau mau, podreu veure els 3 finalistes i el mateix públic farà de jurat i decidirà amb les seves votacions quin serà el curt guanyador.
El divendres tenim una cita!!
Quan: divendres, 26 d’octubre a les 22h
On: sala mau mau de Barcelona, c. Fontrodona 33
Quant: gratis!!!
Per més informació
Programa Laboratori Antiracista
Cartell Laboratori Antiracista '07Els dies 19, 20 i 21 d’octubre organitzem el Laboratori Antiracista’07, un espai on un centenar de nois i noies d’entre 16 i 25 anys (autòctons, fills d’immigrants i joves immigrants), membres d’entitats catalanes i europees, reflexionaran a partir de diferents tallers artístics, culturals i de debat sobre temes que giren entorn de l’antiracisme (la identitat, el fet migratori, la igualtat d’oportunitats, la discriminació, la participació, el mestissatge cultural, etc.).
L’objectiu del Laboratori es generar un espai d’intercanvi d’experiències i participació on els joves tinguin la paraula i ens puguin mostrar com participen i quines són les seves preocupacions, donant-los un altaveu per fer-ho públic i veure com s’aproximen les seves realitats al moviment antiracista.
Durant divendres i dissabte tindran lloc els tallers i altres activitats participatives (a l’alberg Mª de Deu de Montserrat i el Centre Cívic Casa Sagnier). I el diumenge, com a cloenda de les jornades, volem compartir les reflexions amb la ciutadania organitzant les següents activitats:
Tindrà lloc l’Assemblea de debat entre els joves participants, una eina indispensable per arribar a elaborar les conclusions de denúncies i/o propostes que posteriorment es faran arribar a l’Administració i es faran públiques.
Us convidem a:
Diumenge 21
Lloc: Parc de l’Espanya Industrial

16:00-20:00 Fira d’entitats
16:00-20:00 Demostració de graffitti
16:00h Tabalada
16:30-18:30 Torneig de bàsquet 3×3
18:30h Mostra de break dance
19:00h Resultats tallers (hip-hop; fotografia; llenguatge periodístic)
20:00h “Batalla de gallos” (hip hop)
21:00h Presentació de les conclusions de l’Assamblea
21:30h Concert de Welelo
22:00h Tancament: amb colla de Diables “La rata de Bellvitge”

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

photo_2024-04-24_13-32-18
OfertaLaboralAdministracio
photo_2024-04-15_09-32-08