#ACTIVITAT: La xarxa juvenil l’Aixada presentarà la “denominació d’origen” antiracista en una trobada el 29N

IMG_6227La xarxa juvenil antiracista L’Aixada presenta el proper 29 de novembre el segell de “Denominació d’Origen Antiracista”, un distintiu per a les entitats compromeses amb la lluita antiracista. Ho farà durant la trobada d’entitats a l’Ateneu de La Base al barri del Poble Sec, que també acollirà tallers.

El projecte de l’Aixada està impulsat per SOS Racisme, el Consell de la Joventut de Barcelona (CJB) i l’associació juvenil Boca Ràdio.
El segell que es presenta permet a les entitats identificar-se com entitats compromeses amb la lluita i, d’aquest manera, sembrar la ciutat d’espais alliberats de racisme. A més a més, el segell recollirà un conjunt d’eines que es posaran a disposició de les entitats interessades per a que puguin treballar de manera directa els valors de la inclusió, la no discriminació, la diversitat i antiracisme.
Cartell Trobada _Aixada 29NEntitats juvenils i joves, us convidem a participar per poder construir entre tots i totes un discurs i un posicionament comú que sigui un reflex de la diversitat present en la nostra societat, cimentant un moviment fort i plural.
Tallers de la jornada

Si esteu interessats en participar de la trobada ompliu el formulari que trobareu a continuació: FORMULARI D’INSCRIPCIÓ
També podeu convidar les vostres amistats a l’esdeveniment de Facebook.
L’Aixada Antiracista vol ser una xarxa juvenil de refèrencia en el món associatiu pel combat contra el racisme i la xenofòbia. La constitució d’aquest moviment té l’origen en la primera trobada del Moviment Associatiu Juvenil Antiracista que es va celebrar fa un any a l’Espai Jove La Fontana. Consulteu el video que es va realitzar després d’aquesta trobada.

Que la nostra lluita arribi a tothom, perquè vinguem d’on vinguem, sigui quina sigui la nostra terra i cultura, creixem amb la convicció que la diversitat ens enriqueix profundament, des de les arrels.
 

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

OfertaLaboralAdministracio
photo_2024-04-15_09-32-08
PresentacióInforme2023