MANIFESTACIó UNITàRIA CONTRA ELS ATACS A GAZA

Cartell difusió manifestació

En protesta dels atemptats de Gaza, s'ha convocat una manifestació unitària avui dilluns, 29 de desembre, a les 19h, davant l'Oficina de Comerç d'Israel (Travessera de Gràcia, 21 Barcelona).

 

 

Extracte del mail de difusió que hem rebut a Prouracisme: 

"Segons les últimes notícies ja son 300 persones mortes i un miler estan molt ferides. El govern d'Isarael diu que això només és el començament….

(…)

A Barcelona s'ha fet aquesta convocatòria unitària el dilluns dia 29 a les 7 de la tarda a la Travessera de Gràcia, 21, (Oficina Comercial d'Israel).

A més de venir-hi, podem donar-li difusió?

Fer una cadena humana encerclant l'oficina de la representació comercial d'Israel… serà una bona manera d'acomiadar l'any 2008 i donar-nos mutuament la força necessària per no cansar-nos de posar el nostre grà de sorra contra les massacres de població civil. Un dels desitjos per l'any 2009 és que ens decidim a posar el nostre "petit-gran poder cívic"en moviment cap a la equitat, la pau, el diàleg, la concòrdia, l'entesa, la comprensió… perque la nostra societat sigui més relacional, més justa i menys opresora."

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

SegondaRondaCrowd
Entrevista rtve plau cafe idees
¿Cómo funciona el racismo?