MARíA ESCARIO ES DISCULPA PER UNA AL

La periodista de TVE María Escario va demanar ahir disculpes per un comentari xenòfob que va fer durant la transmissió de la celebració de la victòria espanyola a l'Eurocopa.

 

Quan un dels reporters comentava que els carrers de Madrid estaven plens, no només d'aficionats espanyols, sinó també d'equatorians, Escario li va dir: "Per cert, ¿has trobat a faltar res a les butxaques?"

Amb el suport total de la direcció de TVE, Escario va enviar una carta de disculpa a l'ambaixador de l'Equador a Espanya, Nicolás Issa Obando. Al text, la periodista assegura que va quedar "horroritzada" al sentir el comentari. No obstant, va afegir que la seva intenció no va ser insultar ningú. Tot va respondre a una "desafortunada coincidència", van precisar fonts de la tele estatal.

Diumenge passat, diversos reporters de TVE estaven als carrers de Madrid gravant la festa que es va organitzar després de la victòria espanyola. Durant una intervenció en directe, un dels informadors va assegurar a Escario –que era a Viena– que havia estat a punt de perdre la cartera a causa del tumult.

Dilluns, quan el periodista de TVE va subratllar la quantitat d'espanyols i estrangers que hi havia als carrers celebrant el retorn de la selecció espanyola a Madrid, Escario va realitzar el "desafortunat" comentari sobre si trobava a faltar res a les butxaques. "M'he quedat horroritzada. Tal com es va sentir, la frase va resultar xenòfoba. Però en absolut era la meva intenció", assegura la veterana periodista. Va ser, segons diu, "un error puntual", que assumeix amb "consternació".

Font: El Periódico

 

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

CartelEventoCrowdSOS
Entradas_MEDIDASWEB
photo_2024-04-24_13-32-18