Marca-li un gol al racisme – 21 de març 2008

21 de marçPer SOS Racisme, com entitat de lluita antiracista, el Dia Internacional contra el Racisme i la Xenofòbia és una data clau en el nostre calendari. Per aquest motiu i com cada any, estem organitzant un seguit d’activitats per reivindicar la lluita antiracista i la seva importància social i fer partícep a tots els ciutadans i ciutadanes en la lluita antiracista.
Què pots fer?
Participa en les diferents activitats que tenim preparades del 25 al 28 de març i que t’expliquem a continuació.
Per començar, us recomanem que feu una ullada al vídeo que hem preparat Sabies que hi ha un lloc al món…?
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=QI64tKuIOF4&w=420&h=315]

 • Vine el dia 28 de març a la Rambla Santa Mònica i marca-li un gol al racisme.
 • Envia’ns el teu missatge o denúncia antiracista i marca-li un Gol Virtual al racisme. És molt fàcil, només t’has de descarregar el document, escriure el teu missatge de denuncia i enviar-lo a sosracisme@sosracisme.org. Nosaltres pujarem el teu gol al marcador antiracista del dia 28.

Agenda d’activitats
Agenda activitatsDonat que enguany el 21 de març és festiu, el calendari d’activitats queda de la següent manera:

 • 25-26 de març: Exposició campanya “Murs: trenquem tòpics per la convivència”Durant aquests dos dies tindrem l’exposició “Murs: trenquem tòpics per la convivència” al local de SOS Racisme-Catalunya (c. Hospital, 49 Ppal. Barcelona) perquè la pogueu visitar. L’horari de visites serà de 10h a 14h i de 16h a 21h i l’entrada és lliure.
 • 27 de març: Diàlegs Antiracistes “Denúncia i reflexions al voltant del racisme al segle XXI”Volem fer un anàlisi de la situació del racisme, centrant-nos en algunes de les manifestacions i reflexions que més ens preocupen com a entitat i sobre les que creiem que cal centrar l’atenció i veure quines línies d’acció i denúncia són necessàries impulsar al respecte. Ho farem des d’una perspectiva tridimensional que inclou el racisme institucional, el racisme social i una perspectiva històrica.
  Ponents:
  Jordi Mir, Investigador de la Càtedra UNESCO d’Estudis Interculturals de la UPF
  Jordi Moreras, Antropòleg
  Lluís Mestres, Advocat
  Presenta i modera SOS Racisme
  Lloc: Convent de St. Agustí. Entrada per Plaça de l’Acadèmia amb carrer Tantarantana. Barcelona
  Hora: 19:00 hores
  Entrada lliure, es prega confirmar assistència.
 • 28 de març: Marca-li un gol al racismeDes de les 11h del matí ens podreu trobar a la Rambla de Sta. Mònica de Barcelona (a l’alçada de Drassanes) amb una porteria on recollirem els xuts antiracistes de totes les persones que vulguin donar-nos suport.
  Durant tot el dia podreu visitar el nostre stand per rebre informació sobre la nostra entitat i activitats, així com visitar l’exposició “Murs: trenquem tòpics per la convivència”.
  A les 18.30h farem l’acte central en el que convidarem a diferents personalitats i representants institucionals i farem el recompte de gols.
  Per aquells que no puguin apropar-se al nostre stand, poden marcar el seu Gol Virtual: fes click aquí per descarregar-te el document word on escriure el teu missatge que nosaltres penjarem amb la resta.

 

Us convidem a tots i totes a participar activament contra el racisme i la xenofòbia!

Més de 2.000 gols contra el racisme

El passat 28 de març vam celebrar al carrer el Dia Internacional contra el Racisme i la Xenofòbia. Una data en la que fer extensiva la denúncia contra el racisme i sensibilitzar a la societat de la necessitat del moviment antiracista.
Cartell Márca-li un gol al racismeMárca-li un gol al racisme
Albert NavasDavid Selvas i Roger ComaQuique Lopez VilaltaMúsica a l'standStand StandCiutadans anònims, polítics, representants dels òrgans del Govern i famosos van voler donar-nos el seu recolzament marcant un gol contra el racisme a la parada que vam montar a la Rambla de Santa Mònica o fent-nos arribar el seu missatge virtual.
Gràcies a tots i totes vam sumar més de 2.000 gols contra el racisme!!! Recordem que tots i totes sumem cada dia en la lluita antiracista.

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

EntrevistaCheikhPublico
Noticia la directa