MEDIA MARKT, discrimina als clients d

 La Oficina de Denúncies de SOS Racisme (OiD), va rebre  durant el 2008 la denúncia de un client d’origen colombià, que va voler comprar un monitor finançat i se’l va exigir  a part de la documentació necessària per fer  el préstec, tres mesos  de nòmina i un contracte signat per l'INEM.

El procés de la denúncia arribà fins l’Agència Catalana de Consum què examinà el cas i  obrí  un expedient a Media Markt per altres  causes no relacionades amb el tracte vejatori.  No obstant, des de Sos Racisme varem voler esbrinar la veracitat  de la situació dirigint-nos directament al establiment. (Llegiu el nostre comunicat aquí)

 A l’interior, voluntaris de Sos Racisme  camuflats van poder comprovar  com als  consumidors se’ls  sol·licitava  uns requisits diferents, en funció de ser d’origen  Des de la  multinacional de productes  audiovisuals, ens afirmen que ells treballen per una empresa que els cedeix els crèdits i que actuen segons els seus barems. Per altre banda, CETELEM, que així és com es denomina la entitat financera indica que pide los mismos requisitos a todos los clientes, con independencia de su origen

Accediu a la notícia relacionada publicada al País

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

EntrevistaCheikhPublico
Noticia la directa