Nota de premsa. SOS Racisme es suma a la iniciativa 12M Mobilització global i Dia d’accions 15M

“No tenim por. El 12 de maig sortim al carrer a defensar la democràcia, els drets socials i les llibertats civils”
Des de SOS Racisme Catalunya ens sumem a la Manifestació que tindrà lloc el proper dissabte 12 de maig a les 18.00h a Plaça Catalunya per celebrar el 12M Mobilització global i Dia d’accions 15M i mostrar així el nostre rebuig envers les retallades en drets socials i llibertats civils.
Mesures com les contínues retallades en sanitat i educació, la nova reforma laboral, prioritzar els rescats de diferents entitats bancàries o les noves normatives de seguretat portades a terme des de la Conselleria d’Interior utilitzades per atemorir a la població i evitar les manifestacions ciutadanes contra la situació actual, segueixen sent l’ordre del dia.
Mesures que una vegada més assenyalen a les persones estrangeres com a culpables de la conjuntura actual, criminalitzant-les i consolidant el racisme social, que es retroalimenta amb les accions i polítiques racistes dels diferents governs. Es redueixen les esferes de drets i llibertats, així com augmentant les desigualtats socials i la taxa de pobresa.
Des de SOS Racisme, com a entitat de defensa de drets humans que treballa per a la igualtat de drets i oportunitats, així com contra el racisme, no estem disposats a seguir sent víctimes d’aquest sistema econòmic, polític i social imperant actualment, el qual mitjançant les continues retallades s’està dinamitant també la cohesió social, la convivència així com agreujant la precarietat, la desigualtat i la fractura entre els ciutadans i ciutadanes.
Exigim un estat de dret on no hi tingui cabuda el racisme, on es garanteixi la igualtat de drets i oportunitats, una societat justa i democràtica.
És per aquest motiu que com associació ens sumem i fem una crida per UNIR-SE també a la campanya 12 M Mobilització global i Dia d’accions 15M i PARTICIPAR EN LA MANIFESTACIÓ del proper dia 12 de maig a Plaça Catalunya a les 18h.
 
Barcelona, 10 de maig de 2012
SOS Racisme Catalunya

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

CartelEventoCrowdSOS
Entradas_MEDIDASWEB
photo_2024-04-24_13-32-18