#NOTÍCIA: Demà el Parlament votarà la resolució pel tancament del CIE

Demà es votarà al ple del Parlament de Catalunya la resolució de la Comissió de Justícia i Drets Humans que recull la petició del tancament dels Centres d’Internament per a persones estrangeres.
L’últim tràmnit perquè el Parlament faci història i es converteixi en una de les primeres institucions compromeses amb la carta dels Drets Humans, i la primera estatal que es posiciona pel tancament d’aquests centres deporables.
L’hora prevista per la votació de la resolució és demà dijous 23 de juliol a les 13h. Persones membres de les organitzacions impulsores de la campanya “Tancarem el CIE“, Migra Studium, Tanquem els CIES i SOS Racisme, i d’altres que han donat suport en la lluita, estarem al Parlament fent-ne seguiment.

  • Fes seguiment de la votació per les xarxes, amb l’etiqueta #CIEalParlament.
  • Segueix la votació en directe a la web de Canal Parlament: http://www.canalparlament.cat/
  • Celebrem aquesta fita de la mobilització ciutadana amb una altra d’històrica: l’aprovació de la ILP d’Habitatge de la PAH. A partir de les 18h (hora prevista per la votació de la ILP al Parlament) als exteriors del Parlament de Catalunya, Parc de la Ciutadella. (Més informació a l’esdeveniment de Facebook de la PAH Barcelona: https://www.facebook.com/events/1028967507138246/)

Gràcies a tots i totes les persones, entitats i moviments que no han desistit mai en aquesta lluita, cada cop tenim més a prop el tancament.

ConvoPleCIE1 ConvoPleCIE2

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

EntrevistaCheikhPublico
Noticia la directa