#NOTÍCIA: Els àpats de la Família del costat aconsegueixen trencar estereotips

collageEl passat 29 i 30 de novembre, gran quantitat de veïns i veïnes del districte d’Horta-Guinardó de Barcelona van celebrar dinars i sopars entre famílies d’orígens diversos. Volíem agrair a totes les persones que han fet possible aquesta primera fase del projecte.
El projecte La Família del costat, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, pretén generar espais de confiança entre famílies d’orígens diversos a Barcelona, per treballar els estereotips i prejudicis que afecten la ciutadania i prevenir el racisme social. El concepte “família” que es treballa en el projecte és molt obert, ja que també es vol trencar clixés al voltant de la típica família heterosexual formada per un pare, una mare i fills/es. L’any vinent, aquest projecte es replicarà a altres indrets de Barcelona.
10832272_371775086338420_71838804_n
Us convidem a mirar les fotografies resultants dels àpats d’aquest cap de setmana i estar atentes al Facebook del projecte, on anirem penjant les receptes que van preparar les famílies.
Els mitjans de comunicació van cobrir l’esdeveniment, com demostren diversos reportatges que es van fer al llarg del cap de setmana. N’hem seleccionat uns quants:

 

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

EntrevistaCheikhPublico
Noticia la directa