#NOTÍCIA: Els àpats de La Família del Costat tindran lloc els dies 29-30 novembre a Horta-Guinardó

familiacostatJa ha arribat la setmana tan esperada.  SOS Racisme, en el marc del projecte de La Família del Costat, organitzarà els propers dies 29 i 30 de novembre, un reguitzell de dinars i sopars antiracistes al districte d’Horta-Guinardó entre veïns i veïnes dels barris escollits.
En el context de l’Any de la Família 2014, i amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, SOS Racisme presentem el primer dels resultats del projecte La Família del Costat, que ja porta diverses setmanes en marxa. Un projecte de veïnatge, antiracisme i interculturalitat amb la qual volem que veïns i veïnes d’orígens culturals diversos es trobin per dinar o sopar plegats i generin vincles d’amistat.
El cap de setmana del 29 i 30 de novembre tindran lloc els dinars i sopars de La Família del Costat al Districte d’Horta-Guinardó. En el següent video es pot veure quin format tindran els àpats.


Un procés arrelat al barri
Per aconseguir participants i donar a conèixer la iniciativa, s’ha fet un treball amb el teixit social i els equipaments del districte. A més, s’han organitzat accions de carrer als mercats municipals per informar dels objectius del projecte. Membres de SOS Racisme i la companyia  Desastrosus Cirkus han recorregut els mercats d’Horta i Carmel per comunicar la iniciativa al veïnat.

El plat és a taula….a Horta-Guinardó from La Familia del costat on Vimeo.
Encara t’hi pots apuntar!
Tan si vols participar com a família o t’interessaria assistir com a acompanyant, tens temps per apuntar-t’hi. Per implicar-se en el projecte, hi ha dues modalitats: Organitzar un sopar o Fer d’acompanyant.

Autoria: SOS Racisme
Autoria: SOS Racisme

Receptes i fotografies
El projecte permetrà compartir molt més que sobretaules de debat i bon menjar. Al web de La Família del costat s’estan penjant receptes dels àpats i moltes més sorpreses.
 
Difonem-lo fins al darrer minut

SOS Racisme Catalunya necessita el vostre suport per comunicar el projecte, ja que encara s’hi poden sumar més famílies. Podeu difondre el web de www.lafamiliadelcostat.cat i dir “m’agrada” a la pàgina Facebook de La Família del Costat on trobareu totes les novetats.
Esperem que els propers 29 i 30 de novembre els i les veïnes puguin compartir taula i estovalles, menjar i  converses, receptes i històries.
 Més informació:

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

CartelEventoCrowdSOS
Entradas_MEDIDASWEB
photo_2024-04-24_13-32-18