#NOTÍCIA: La lluita contra els CIE a TV3

Ahir al vespre l’Alba Cuevas, directora de SOS Racisme, va participar al programa “2324” del canal 3/24, que es va dedicar íntegrament a la lluita contra els CIES. Hi van participar també els advocats Andrés García Berrio, de l’Observatori del Sistema Penal i Drets Humans (OSPDH) i Tanquem els CIES, Josetxo Ordoñez, vocal de la Comissió Defensa de la Persona del Col·legi d’Advocats de Barcelona i col·laborador de MigraStudium, i el fotoperiodista Robert Bonet.
Podeu veure el vídeo sencer a la web del programa.

Durant el programa, tots quatre van poder explicar les vulneracions de drets que es donen al CIE, i que suposen la mateixa existència d’aquestes presons per persones immigrades. Van posar sobre la taula les mil raons que hi ha per tancar-los, així com les violacions de lleis que es donen a la gestió de fronteres: devolucions en calent, privació de llibertat sistemàtica, etc. Amb les impactants imatges de Robert Bonet com a exemple gràfic incomparable.
Poder parlar dels CIES a una cadena pública com TV3, és una molt bona oportunitat per fer arribar la denúncia a molta gent i enfortir la lluita contra aquests centres racistes. Esperem que sigui el primer de molts debats als mitjans generalistes sobre el tema.
La lluita contra els CIES continua!!
captura_2324
 

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

CartelEventoCrowdSOS
Entradas_MEDIDASWEB
photo_2024-04-24_13-32-18