#NOTICIA: La societat civil exigeix una investigació dels fets del Tarajal (Ceuta)

Aquest matí, una vintena d’associacions hem presentat un escrit a Fiscalia General del Estado exigint que s’investiguin els fets que van tenir lloc al Tarajal (Ceuta) la setmana passada, on van participar efectius de la Guàrdia Civil, i que fins al moment ha suposat la mort de 14 persones.
Considerem que existeix una contradicció entre la versió de Delgació del Govern a Ceuta i  els testimonis dels fets per part dels supervivents així com les gravacions d’alguns mitjans de comunicació.
Ús de material antidisturbi (bales de goma i gasos) que van posar en perill la vida de les persones, devolucions irregulars a territori marroquí, patrulleres de la Guàrdia Civil en maniobres de persecució i no d’auxili de les persones en perill. Entre altres fets denunciats.
Davant la gravetat que poden tenir aquests fets, es fa necessària una exhaustiva investigació d’aquests per tal d’esclarir la mort de les 14 persones migrants, si es van realitzar devolucions al Marroc al marge del que estableix la Llei d’Estrangeria de les persones testimonis dels fets.
Per aquest motiu, hem presentat l’escrit de denuncia davant el Fiscal General de l’Estat per tal que es realitzin les Diligències d’Investigació necessàries per esclarir els fets i per la protecció de les víctimes.
Més informació:

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

SegondaRondaCrowd
Entrevista rtve plau cafe idees
¿Cómo funciona el racismo?