#NOTÍCIA: No et quedis en blanc. El 2015 seguim lluitant contra el racisme!

foto 3 Amb un any darrere farcit d’accions de lluita i actes del 25è aniversari, les persones que formem l’associació SOS Racisme Catalunya volem desitjar-vos un any nou lliure d’opressions, lliure de racisme. Per recordar-nos la necessitat de continuar, hem editat un curtmetratge, sota la direcció de Mònica López, amb el títol No et quedis en blanc.
El video, protagonitzat per Auri Nsué (mare), Frehiwot Puig (filla), Alícia Rodríguez (dependenta supermercat), Edo Bazzaco (consumidor del supermercat), pretén sensibilitzar de l’existència del racisme social i de com algunes persones poden veure’s coaccionades a renunciar a la seva identitat per evitar ser discriminades.
El video, que arriba quan SOS Racisme ha fet 25 anys, és un crit d’alerta sobre l’existència del racisme i alhora un reclam a continuar lluitant per a la igualtat de drets i d’oportunitats. Precisament, el 2014 ha estat un any intens, de lluita contra el racisme social però també contra el racisme institucional, ja que hem realitzat juntament amb moltes entitats els esdeveniments lligats a la campanya Tancarem el CIE, tant l’acte de les 100 veus contra el CIE com l’Encerclada al propi centre d’internament situat a la Zona Franca de Barcelona.Us convidem a fer córrer el video tant com pugueu i agraïm l’esforç de l’equip de producció i edició del video, així com els i les actrius, ja que tots han realitzat la seva tasca de forma altruista.
 

 
Les gravacions per editar el video s’han realitzat al llarg del 2014. Durant el 2015 es continuarà difonent el video per amplificar el seu potencial de sensibilització. Recordeu: No et quedis en blanc. Pensa i actua contra el racisme!
foto 1foto 2

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

photo_2024-04-24_13-32-18
OfertaLaboralAdministracio
photo_2024-04-15_09-32-08