#NOTICIA: Un nen de 14 anys agredit per un grup nazi a Sant Antoni

Un grup de joves d’ideologia nazi va estar el dilluns passat creant aldarulls i proferint amenaces al barri del Raval de Barcelona. 

Des de SOS Racisme lamentem i condemnem els fets. Fem una crida a institucions i societat civil a oposar-se pública i enèrgicament a les agressions racistes.

Ahir dimarts ens assaventàvem a través del setmanari La Directa que un noi havia estat agredit per un grup de joves d’estètica nazi al barri de Sant Antoni (Eixample, Barcelona). El grup va continuar creant aldarulls, amenaçant vianants i comerciants del barri del Raval, segons informaven i denunciaven les JERC de l’Eixample.

Imatge del grup penjada a Internet. Font: La Directa

Diferents mitjans feien ressò avui de la noticia i informàven que la víctima es troba fora de perill i que la família havia denunciat els fets. Les persones que el van agredir han estat identificades i els Mossos d’Esquadra esperen detenir-los en breu. De fet, es deia que el mateix dilluns havien penjat una foto de grup presa a la Plaça Castella (Ciutat Vella), lloc on es reuneixen habitualment.

Des de SOS Racisme esperem que s’actuiï amb  la major celeritat possible i que la justícia actuï contra els agressors.Tant des de les institucions com des de la societat civil, hem de ser ferms davant les agressions racistes i mostrar un rebuig absolut. No podem permetre que a la nostra societat continuï creixent la violència racista, ni deixar espai a les organitzacions de l’odi.

Volem fer arribar el nostre suport a la víctima i els seus familiars, posant a la seva disposició el Servei d’Atenció i Denúncia (SAiD) per si necessiten suport en les accions jurídiques que han iniciat.
Noticies relacionades:

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

CartelEventoCrowdSOS
Entradas_MEDIDASWEB
photo_2024-04-24_13-32-18