Hem canviat el logo!

Sos Racisme Catalunya porta 31 anys de trajectòria i lluita antiracista. Al llarg de tots aquests anys les visions, les línies i els objectius de l’organització han anat canviant. Així mateix creiem que ho ha de fer la icona que durant tant de temps s’ha fet servir, i que simbolitzava l’objectiu últim de l’entitat: posar fi al racisme.
En el nostre context actual i amb les reflexions que ens porten col·lectives i pensadores antiracistes, creiem que fer servir una mà negra com a símbol principal reprodueix de manera directa o indirecta la fetitxització dels cossos racialitzats no blancs i ajuda a banalitzar la lluita antiracista.  És per això que, com a  exercici de coherència interna i política amb els valors actuals de SOS Racisme, us compartim la nostra nova identitat visual.
Ja fa un temps que portem implementant aquest canvi, però no volíem deixar de visibilitzar aquesta autocrítica. La nostra finalitat és la de ser transparents amb les nostres revisions, el nostre passat i obrir nous fronts per a sumar veritablement en les lluites antiracistes.

 

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

EntrevistaCheikhPublico
Noticia la directa