Clownia: el nostre granet de sorra antiracista al festival

Enguany hem tingut l’oportunitat de participar al festival Clownia 2018, organitzat pel grup musical Txarango. La música i l’espectacle es fusionen amb les lluites socials a l’Espai Consciència, on SOS Racisme Catalunya vam realitzar un taller contra els racismes quotidians, i vam oferir informació a totes les persones que van visitar la mostra d’entitats.

El Clownia és un festival que, a través de la cultura, pretén contribuir a la transformació de la societat. La cultura transformadora és aquella que ajuda a comprendre i actuar críticament en la societat en la que vivim, per superar la desigualtat i la dominació; és la que connecta la reflexió amb l’acció; és el que queda després de cada experiència transformadora i que, a la vegada, augmenta el bagatge per a les següents.

Agraïm a l’equip organitzador haver-nos donat la possibilitat de ser partíceps del #Clownia5anys i molt especialment a les activistes de SOS Racisme que van representar l’entitat durant el festival, van organitzar i realitzar el taller “Racismes quotidians”, així com participar a les diferents activitats en estàvem convidades: Susan, Marina, Iris, moltes gràcies!!


 
La Veu de Sant Joan va fer seguiment del festival i de les activitats paral·leles. A la llista de videos que ha preparat La Veu de Sant Joan, podeu veure la gravació de les xerrades i alguns dels tallers que s’hi van realitzar, així com les taules rodones de debat que el mitjà va organitzar.
 

 
Enllaç a la llista de reproducció al Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=XDNNTuqARxM&list=PL4EC3USD0diSPNM9RaucjeV7SGefkkcii
 
 

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

EntrevistaCheikhPublico
Noticia la directa