Polifa 2023: ‘Construint aliances i estratègies de lluita entre col·lectives contra el racisme immobiliari’

Torna la Polifa! Les polifes antiracistes són trobades obertes temàtiques que organitzem des de SOS Racisme Catalunya amb l’objectiu de reforçar aliances entre col·lectives, i reflexionar sobre el racisme des de diferents eixos de discriminació.

Enguany presentem la Polifa 2023: ‘Construint aliances i estratègies de lluita entre col·lectives contra el racisme immobiliari’. Juntament amb Xarxa Antiabusos immobiliaris de Comarques Gironines, Sindicat d’Habitatge del Raval, T.I.C.T.A.C Antirracista i Provivienda debtrem i reflexionarem sobre les problemàtiques i obstacles amb els que es troben les col·lectives que lluiten contra els desnonaments i els abusos immobiliaris a l’hora d’afrontar casos de racisme.

Més enllà de les ponències, volem fer partícip a tothom a reflexionar i pensar entre totes millors estratègies per trobar-nos i unir lluites des del moviment antiracista amb la lluita contra els abusos immobiliaris.

A partir de les reflexions que extraguem en aquesta Polifa, elaborarem un document per donar continuïtat a les propostes que en surgeixin.

Us esperem amb molta il·lusió! 

*És necessària inscripció prèvia en aquest formulari.

????Lloc: Nau Bostik. Carrer Ferran Turné, 1-11

08027 La Sagrera (Barcelona).

 ????Hora: 19h

????Dia: 30 de Novembre

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

EntrevistaCheikhPublico
Noticia la directa