Portàtil amb problemes de programació o problemes de racisme?

 Tenint en compte que la majoria de portàtils del mercat integren una càmara web, HP ha integrat un programa de seguiment facial als ordinadors. El que crida l’atenció és que aquest programa només detecta les cares amb un color de pell clar; és a dir, segons sembla, el programa no funciona amb les persones de pell fosca.

El programa d’HP està preparat per a reenfocar i ajustar la imatge per a seguir la cara dels usuaris que es troben davant de la webcam, no obstant, la càmera resta completament parada quan es tracta d’una persona amb la pell fosca.

 

El vídeo que adjuntem a continuació deixa molt clara l’evidència del que podria ser un error en la programació del sistema de reconeixement –que només necessitaria una actualització- o d’un nou cas de racisme als Estats Units.

 

En qualsevol cas, és un problema de programació bastant interessant, ja que se suposa que no s’ha tingut en compte la variació en les tonalitats de la pell per a trobar els punts a seguir dins de la imatge captada. Com a conseqüència, el programa no és capaç de determinar la situació del rostre.

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

EntrevistaCheikhPublico
Noticia la directa