Presentació a Barcelona d'Unitat Contra el Feixisme i el Racisme

 Aquest divendres 15 d’octubre es presenta a Barcelona Unitat contra el feixisme i el racisme: Aturem Plataforma per Catalunya. L’acte de presentació d’aquesta iniciativa, tindrà lloc a les 19h a la sala d’actes de l’espai Jove La Fontana, i pretén ser un nou marc unitari que té com a objectiu plantar cara al creixement del racisme i l’extrema dreta en la nostra societat.

La presentació comptarà amb diverses intervencions d’activistes i actuacions musicals en directe, entre d’altres. Podeu consultar el cartell de l'acte a la pàgina web .

A aquesta iniciativa s’hi han adherit fins al moment, tant persones a títol individual com diverses organitzacions i associacions de caires ben diferents però que decideixen organitzar-se i treballar de forma unitària per un objectiu comú: la lluita contra el feixisme i el racisme. A la web podeu consultar el text de la crida amb totes les reivindicacions. 

Un dels objectius principals i més urgents d’aquesta iniciativa és el d’evitar que l’extrema dreta i concretament el partit polític de Plataforma per Catalunya, encapçalat per Josep Anglada, aprofitin la cursa electoral per difondre idees d’extrema dreta i proliferin d’aquesta manera les actituds i les mentalitats racistes posant en perill la convivència de la població. Al mateix temps, es pretén conscienciar del perill que suposa el creixement electoral d’un partit com aquest, el qual fomenta els discursos i els atacs racistes tant en el conjunt de l’espai polític com en els nostres barris i ciutats.

Unitat contra el feixisme, declara en un dels seus articles de la pàgina web, el seu compromís en treballar per la creació d’un moviment ampli, plural i unitari, de mobilització, per aturar els feixistes del nostre temps i les idees racistes que difonen, ja que "si no aturem l'extrema dreta avui, aquesta es convertirà en una amenaça per a tothom".

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

photo_2024-04-15_09-32-08
PresentacióInforme2023
fotonoticiacat