Reunió de SOS Racisme amb ICV

El passat dijous 23 de febrer SOS Racisme-Catalunya es va reunir amb ICV en el marc de la Campanya 1=1.
A partir d’aquesta Campanya impulsada des de SOS Racisme es vol fer avançar el concepte de ciutadania deslligant-lo del concepte de nacionalitat, d’acord amb la realitat social actual, i per tant demanar el reconeixement del dret de sufragi actiu i passiu per les persones d’origen immigrat residents a l’Estat espanyol.
Com a resultat de la reunió ICV, que prèviament ja havia fet pública la necessitat de reconèixer el dret al vot per les persones d’origen immigrat, va expressar el seu suport a la Campanya 1=1. Des de SOS Racisme-Catalunya es va demanar que aquest es tradueixi en impulsar, als municipis de Catalunya amb representació de la formació política, l’aprovació de la resolució presentada per l’entitat en favor d’aquest dret. Així com, en el compromís d’impulsar una resolució del mateix caire al Parlament de Catalunya.
Ambdues parts van destacar la necessitat d’avançar en la igualtat de drets dels ciutadans i ciutadanes de Catalunya per tant de garantir la cohesió social i la salut democràtica de Catalunya.
SOS Racisme Catalunya
1 març 2006

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

WebLleiRacista
EntrevistaCheikhPublico