Sabadell fa el buit a PxC

 En la trista vida  d’un racista hi ha dies de tot. De la mateixa manera que Anglada i companyia ens fan indignar amb la seua bilis xenòfoba també hi han dies en que ens fan rodolar pel terra de tant riure.

El dimarts 15 de novembre havia de tenir lloc al casal Pere Quart de Sabadell l’acte central de campanya de PxC a la localitat. El resultat final fou de 10 persones, comptant els guardaespatlles de Josep Anglada i els oradors que havien de presentar l’acte. Fora de l’edifici, el Moviment Popular de Sabadell i la Plataforma Unitat contra el Feixisme i el Racisme s’havien concentrat per rebutjar l’acte. Tot i la pluja que estava caient, 30 persones es varen donar cita sota el lema “Feixisme ni als carrers ni a les institucions” i escridassaren al líder racista.

 

Finalment els Mossos d’Esquadra van acordonar el lloc i Anglada es va dedicar a esbroncar als organitzadors de l’acte. Fins i tot es va empescar l’excusa que, en realitat, el que s’havia convocat només era una roda de premsa.  En tot cas vàrem poder gaudir del fet que una concentració antiracista convocada a corre cuita i sota la pluja tripliqués els assistents a l’acte racista.

 

Visca Sabadell Antifeixista!

 

Font: Vilaweb.cat

 

Instantànies del fotògraf de Vilaweb:

 

 

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

CartelEventoCrowdSOS
Entradas_MEDIDASWEB
photo_2024-04-24_13-32-18