Seminari Casa Nostra Casa Vostra

Des del dilluns 12 al divendres 16 de desembre, es realitzarà el “Seminari Casa nostra, casa vostra” al Palau de les Heures, al Campus de Mundet per tal de parlar i reflexionar entorn a la situació que pateixen les persones en cerca de refugi. Dins aquest seminari, SOS Racisme Catalunya col·labora en la taula rodona “Dones refugiades. Fronteres amb perspectiva de gènere” que es celebrarà el 14 de desembre.

Aquest seminari està emmarcat dins la campanya Casa nostra, casa vostra i ha estat possible gràcies al grup de recerca Gredi i GrediDona i amb el suport de la Facultat d’Educació. La participació és oberta, no cal inscripció prèvia ni ser estudiant de la UB.
Centenars de persones a títol individual, col·lectius i moviments socials, ONG’s i entitats del sector cultural de Catalunya posen en marxa des del dimarts 29 la gran campanya unitària. Fins a mitjans de febrer, hi ha previstes dotzenes d’activitats arreu del país amb l’objectiu de denunciar la situació que viuen les persones refugiades i migrants, aconseguir la sensibilització i mobilització de la ciutadania de Catalunya i pressionar les institucions catalanes perquè impulsin polítiques d’acollida reals i efectives.
Durant aquest seminari al campus tindrem cinc xerrades on podrem comprendre aquest conflicte des de l’arrel, veure diferents mirades entorn al tema i fins i tot buscar experiències de lluita i treball per tal de canviar la situació.
Us convidem a tots i totes a participar!
Més informació
 
seminaricasanostracasavostra

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

EntrevistaCheikhPublico
Noticia la directa