SERIA POSSIBLE VEURE UNA DONA AMB HIYAB A EL CORTE INGLéS DE PLA

Fa unes setmanes vaig anar a Londres a passar un cap de setmana. Un dels dies, es va posar a ploure un poc, i vaig decidir entrar a uns magatzems comercials que hi havia al centre de Londres. Passejant per les diverses plantes, vaig veure una dependenta i el que me va cridar l'atenció d'ella es que portava un hiyab, un mocador islàmic que li cubria el cap. Vaig observar una mica aquesta dona, i vaig comprovar que atenia normalment a tots tipus de clients sense cap mena problema. Aquest fet em va fer pensar i em vaig plantejar una pregunta, que voldria compartir amb els lectors i usuaris de  Prouracisme.

Seria possible veure una dona amb hiyab a El Corte Inglés de Plaça Catalunya, per exemple?

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

EntrevistaCheikhPublico
Noticia la directa