SOS RACISME I "EL TRUCO DEL MANCO"

 SOS Racisme-Catalunya i amb la col·laboració de Mediafilms i Cinemes Verdi, us conviden a tots i totes a veure la pel·lícula "El Truco del Manco ", conèixer els responsables del darrer èxit del cinema espanyol: el director, el productor i el protagonista del film.

No sols es podrà veure la pel·lícula, sino que intercanviarem amb ells opinions sobre la pel·lícula, conèixer què els ha impulsat a endinsar-se en aquest projecte, la lluita contra les discriminacions a la nostra societat, els nexes entre la pel·lícula i les seves experiències personals, i tot el que estigueu interessats.

La data de l'acte serà dijous 29 de gener a les 22h, a la sala C dels Cinemes Verdi Park (c. Torrijos, 49 Barcelona)

 Cine-fòrum “El Truco del Manco” 

Visionat de la pel·lícula 

Debat amb:

– Luis de Val, productor. Media Films

– Santiago A. Zannou, director

– Juanma Montilla “El Langui”, protagonista

– Moderat per SOS Racisme. 

Aforo limitat: per qüestions d'organització cal inscripció prèvia. Envieu un correu electrònic a sosracisme@sosracisme.org amb les vostres dades (nom i cognoms, entitat a la que pertanyeu en cas oportú, mail i telèfon de contacte) i número de persones amb les que vindreu (màxim 5 persones per invitació) i rebreu un mail de confirmació. O trucant al 93 301 05 97

 

És una oportunitat única de veure una pel·lícula que no us deixarà indiferents, i poder compartir amb els protagonistes i director les nostres opinions i visions sobre la lluita contra les discriminacions en la nostra societat . 

Més informació de la pel·lícula a:

la web del Laboratori Antiracista

pàgina web del film

pàgina web de SOS Racisme-Catalunya

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

BannerWebRecopNoticias
SegondaRondaCrowd
Entrevista rtve plau cafe idees