#NOTÍCIA: La lluita contra el CIE no s’atura, vols sumar-t’hi?

Propera assemblea: dilluns 14 a les 19h a La Fede (carrer de les Tàpies, 1 El Raval)

El CIE de Barcelona està tancat provisionalment, per fer-hi obres «de millora». Però cap intervenció ni cap millora a les instal·lacions del centre justificaran la seva existència. 

Tenim fins el febrer del 2016 – data prevista per la reobertura- per mobilitzar-nos fins aconseguir el tancament definitiu del CIE de Barcelona. Exigir a les institucions a complir amb els seus compromisos en la lluita contra els CIE. Obrir els ulls a la ciutadania sobre les terribles conseqüències d’aquests centres i de la maquinaria racista que és la política migratòria, estatal i europea.

És per això que cal sumar les forces de totes nosaltres: dels ciutadans i ciutadanes, del teixit associatiu, dels moviments socials… Des d’ara mateix comença el compte enrere per aconseguir, entre totes, que el CIE de Barcelona no torni a obrir mai més. Et sumes a la lluita?

Què pots fer:

  • Participar i ajudar a difondre les mobilitzacions i accions que s’organitzaran durant els propers mesos. Anirem informant a la web i les xarxes.

  • Fer seguiment de tota l’actualitat de la lluita contra el CIE a través de l’etiqueta #CIEmaiMés i dels perfils a les xarxes socials:

  • Sumar-te a la plataforma «Tancarem el CIE» i unir-te als grups de treball. Necessitem caps i mans! Vine a la propera assemblea o envia’ns un correu a info@tancaremelcie.cat

CIETANCA-CABECERATW-2

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

OfertaLaboralAdministracio
photo_2024-04-15_09-32-08
PresentacióInforme2023