Ens sumem a la vaga general del 8 de novembre

Us informem que des de SOS Racisme Catalunya considerem que el que estem vivint les darreres setmanes al nostre país s’allunya del que és un estat de dret i una democràcia. Fets que mostren un cop més la repressió de l’estat espanyol a la llibertat, al dret d’expressió i a la lliure reivindicació d’una part de la ciutadania.

I per aquest motiu ens sumem a la vaga general de demà, 8 de novembre, convocada per la Intersindical-CSC. Donem llibertat als i les treballadores de l’entitat la llibertat d’exercir els seus drets, amb el suport del Consell, i per tant l’entitat romandrà tancada tot el dia.

També donem suport a les convocatòries de movilització convocades arreu del país i participarem a les que es celebraran a Barcelona: a les 12h a plaça Sant Jaume i a les 18h a la plaça de la Catedral.

Com a entitat estem adherides a la Taula per la Democràcia, òrgan plural i transversal que aplega moltes entitats socials i sindicals de Catalunya, que la setmana passada va publicar un comunicat “En defensa de les institucions catalanes i la cohesió social” i que dóna suport a la manifestació convocada per Òmium i l’ANC sota el lema “Llibertat presos polítics” que tindrà lloc a Barcelona el proper dissabte 11 de novembre a les 17h.

 

Consell de SOS Racisme Catalunya

 

tancat per mobilització

 

 

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

Log in with your credentials

Forgot your details?