TEATRE FÒRUM |Aprenem a protegir-nos i intervenir davant les parades policials racistes

Data: 9 de juny a les 19 h
Lloc: Rambla del Raval

Creus que la policia t’ha parat pel teu color de pell? Ets jove i ja t’han parat més d’una vegada mentre que a la majoria dels teus amics blancs no els han parat mai? No estàs sol/a. Cada vegada som més les persones que volem acabar amb aquesta mostra tan bàsica i quotidiana de racisme institucional.

Les identificacions policials per perfil ètnic són una pràctica IL·LEGAL de control identitari en què es demana la documentació a persones seleccionant-les pel seu aspecte físic i no perquè necessàriament hagin fet res inapropiat. Vulneren drets fonamentals, són una porta oberta a discriminacions majors, mostren les persones racialitzades com a sospitoses a ulls de l’Estat i neguen la diversitat de la societat catalana.

Et convidem a trobar les teves pròpies eines per protegir-te, intervenir i denunciar les identificacions per perfil ètnic. Esperem que el Teatre Fòrum organitzat pel Forn de Teatre Pa’Tothom a partir de escenes de l’obra “Sense Remitent” i el llibret de consells elaborat des de la plataforma Pareu de parar-me t’ajudin a preparar-te per les properes ocasions.

Ep! Si no t’han parat mai però vols saber com donar suport a les persones que pateixen la perfilació étnica, aquest acte també és per tu! Debatrem quina és la millor manera d’intervenir i coneixarem quins són els principals riscos als quals ens exposem.

Més informació a l’esdeveniment de Facebook: https://www.facebook.com/events/392126774623461/

 

20180609_bannertwitter

20180609_bannertwitter_CAST

 

 

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

Log in with your credentials

Forgot your details?