TEATRE FÒRUM |Aprenem a protegir-nos i intervenir davant les parades policials racistes

Creus que la policia t’ha parat pel teu color de pell? Ets jove i ja t’han parat més d’una vegada mentre que a la majoria dels teus amics blancs no els han parat mai? No estàs sol/a. Cada vegada som més les persones que volem acabar amb aquesta mostra tan bàsica i quotidiana de racisme institucional.
Les identificacions policials per perfil ètnic són una pràctica IL·LEGAL de control identitari en què es demana la documentació a persones seleccionant-les pel seu aspecte físic i no perquè necessàriament hagin fet res inapropiat. Vulneren drets fonamentals, són una porta oberta a discriminacions majors, mostren les persones racialitzades com a sospitoses a ulls de l’Estat i neguen la diversitat de la societat catalana.
Et convidem a trobar les teves pròpies eines per protegir-te, intervenir i denunciar les identificacions per perfil ètnic. Esperem que el Teatre Fòrum organitzat pel Forn de Teatre Pa’Tothom a partir de escenes de l’obra “Sense Remitent” i el llibret de consells elaborat des de la plataforma Pareu de parar-me t’ajudin a preparar-te per les properes ocasions.
Ep! Si no t’han parat mai però vols saber com donar suport a les persones que pateixen la perfilació étnica, aquest acte també és per tu! Debatrem quina és la millor manera d’intervenir i coneixarem quins són els principals riscos als quals ens exposem.
Més informació a l’esdeveniment de Facebook: https://www.facebook.com/events/392126774623461/
 
20180609_bannertwitter
20180609_bannertwitter_CAST
 
 

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

CartelEventoCrowdSOS
Entradas_MEDIDASWEB
photo_2024-04-24_13-32-18