Torneig de fútbol per la convivència a Sant Roc

SOS Racisme Catalunya participarem al torneig de fútbol sala que organitza l’associació KALI ZOR i l’Escola de Futbol Sala de Sant Roc, i us animem a tots i totes a participar-hi!

kalizor

Més informació de l’entitat organitzadora:

 Torneig de fútbol sala per la convivència

Des de l’assciació per la promoció de la juventut KALI ZOR i juntament amb el recolzament del Casal Cívic de la Mina, estem preparant la celebració del Primer Torneig CONVIVIM de Futbol Sala, entre diferents entitats i organitzacinos del territori que busquen crear sinergies positives entre ciutadants.

Per combatre prejudicis, preconcepcions i per deixar de mirar des del recel a l’altre, quina millor excusa que compartir tots junts una jornada festiva on es posi èmfasi en passar-ho bé realitzant una activitat motivadora per tots.

Per a la celebració d’aquest torneig, contem amb la participació de:

Comissaries de Mossos de Escuadra de Sant Adrià del Besós y Badalona

TRAM U.T.E

Escola de Futbol Sant Roc

SOS Racisme Catalunya

Casal Cívic La Mina

Projecte d’empoderament de la dona DUNIA

Escola Lestonnac

Escola Baldomer Solà

Institut Escola Sant Adrià del Besòs

Considerem que l’esport és una eina vehicular molt potent de cara a generar actituds de tolerància i respecte, i amb un fort contingut pedagògic associat a valors com la igualtat i la superació. És per això que entomem el seu potencial per tal de realitzar una jornada festiva i lúdica, en el marc d’un torneig de futbol amb equips que seran constituïts abans d’iniciar-se els partits: és a dir, els participants, més enllà d’on provinguin, de l’entitat o organització que representin, es mesclaran i faran equip.

El torneig tindrà lloc el dissabte 21 d’ Abril de 2018, a les 11h, a les pistes esportives de l’Associació de Veïns Sant Jaime (L2 Sant Roc), tot coincidint amb una setmana repleta d’activitats programades pel Casal Civic de la Mina en motiu de la celebració del dia 8 d’abril del Dia Internacional del Poble Gitano.
Per tal de garantir el bon funcionament del torneig, agraïrem que confirmeu assistència i número de participants a kalizor@hotmail.com o whatsapp al 671 27 34 62 (Alfonso)

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

SegondaRondaCrowd
Entrevista rtve plau cafe idees
¿Cómo funciona el racismo?