#ACTIVITAT: Us recomanem la Universitat Internacional de la Pau, amb sessions sobre fronteres i l’ascens de l’extrema dreta

unipauUs recomanem la nova edició del Curs d’Estiu 2014 de la Universitat Internacional de la Pau, amb el títol La Mediterrània. Entre el Nord i el Sud, un mar de conflictes i d’esperances.

Del 17 al 23 de juliol, el Centre Borja de Sant Cugat del Vallès acull un curs per reflexionar i  aprofundir en el els conflictes que trobem a la riba meditarrània. A més de parlar de com la crisi està afectant els països del Sud i la Mediterrània, fem esment especial d’aquesta edició perquè dedicarà dos dies a tractar el creixement dels partits populistes i xenòfobs a Europa, d’una banda, i el concepte de l’Europa que s’atrinxera darrera la gran muralla (control de les migracions, tanca de Melilla, retallada de drets) per a impedir el pas de les persones. Javier de Lucas, Miguel Pajares, Saïd ElKadaoui o Ricard Zapata són alguns dels ponents que hi participaran. Més informació al web de la Universitat Internacional de la Pau.

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn

Últimes notícies

A Twitter

Articles Relacionats

CartelEventoCrowdSOS
Entradas_MEDIDASWEB
photo_2024-04-24_13-32-18